Äiti jätti lapset kotiin ja lähti matkalle: ”Syökää karkkia ruoaksi”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Opettajana työskentelevä Kerry Caviasca oli päättänyt lähteä poikaystävänsä kanssa Yhdysvaltojen Connecticutista Floridaan lomailemaan. Hän sanoi 9- ja 11-vuotiaille lapsilleen, että heidän tulisi pysytellä äidin loman ajan kellarissa piilossa. Hän käski jälkikasvun syödä loman ajan karkkia.

Caviasca oli varannut kolmen päivän reissun. Hän opasti lapsiaan tekstiviesteillä reissunsa ajan ja kielsi lapsia menemästä kouluun. Hän opasti lapsia käymään yläkerran vessassa siten, että kukaan ei näkisi heitä. Valoja ei saanut panna päälle. Lasten isä sai tietää asiasta ja ilmoitti poliisille.

Caviasca väitti veljensä olleen vahtimassa lapsia. Kuulusteluissa kuitenkin selvisi, että lapset olivat olleet keskenään kotona ja heidän seuranaan oli ollut vain perheen koira. Muutaman kerran nainen tilasi Uberin kautta ruokaa lapsilleen. Häntä syytetään lasten heitteillejätöstä, The Smoking Gun uutisoi.