Courtney Stodden ihasteli kurvejaan peilin edessä – kuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona maailmanmaineeseen noussut kohujulkkis Courtney Stodden on julkaissut syksyn aikana huolestuttavia kuvia mielenterveydestään. Yleensä päästä varpaisiin tällätty nainen on kertonut karua todellisuutta paniikkihäiriöistä, ahdistuksesta ja masennuksesta. Viime aikoina Courtney on kertomansa mukaan muuttanut suhtautumistaan vartaloonsa.

Taannoin Stodden paljasti kasvattaneensa itselleen esimerkiksi kainalokarvat. Nyt hän keikistelee kuitenkin peilin edessä ihastellen kurvikasta vartaloaan antaumuksella. Realitytähtenä tunnetuksi tullut nainen ei nykyisinkään peittele vartalonsa muotoja kovin aktiivisesti.

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on ottanut etäisyyttä pintaliitoelämään. Nainen on keskittynyt omaan hyvinvointiinsa ja tasaisempaan elämänrytmiin. Hän on myös kokeillut päihteetöntä elämää.