Hiihtoon on helppo rakastua – Suomen Ladun tempaus jakaa vinkkejä somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa vietetään Kansallista Hiihtopäivää 29. tammikuuta. Yhä useampi on innostunut suomalaisten talvisesta perinnelajista, mutta ei välttämättä tiedä miten voisi aloittaa harrastuksen. Suomen Latu neuvoo Rakastu hiihtoon -kampanjan avulla, kuinka lajin voi aloittaa uudestaan sitten kouluvuosien.

– Rakastu hiihtoon -kampanjan tarkoituksena on houkutella uusia harrastajia ladulle, madaltaa aloittelijoiden kynnystä lähteä hiihtämään sekä jakaa helposti hyödynnettäviä vinkkejä hiihtoon, Suomen Ladun hiihtovastaava Jenni Humalajoki kertoo.

Kampanja alkaa Kansallisena Hiihtopäivänä 29.1.2022, jolloin myös Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät tapahtumia ympäri Suomen. Kansallinen Hiihtopäivä järjestetään yhteistyössä Suomen Hiihtoliiton, Sydänliiton, Työväen Urheiluliiton ja Ylen kanssa.