Katuojasta pelastettu Hollywood-tähti jo kaksi vuotta kuivilla – tältä näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vakavassa päihdekoukussa ja rikoskierteessä ollut entinen Hollywood-tähti Shaun Weiss nousi taannoin otsikoihin karmaisevan pidätyskuvan tultua julkisuuteen. Miehen auttamiseksi järjestettiin kampanja ja nyt hän on ollut kaksi vuotta selvinpäin.

Hänen läheinen ystävänsä Drew Gallagher kertoi Instagramissa, kuinka ylpeä hän oli raittiiseen elämään sitoutuneesta Weissistä. Hän julkaisi vierekkäin kuvat siitä, miltä 43-vuotias näyttelijä näytti vuonna 2020 verrattuna tähän päivään.

Oikeus määräsi näyttelijän päihdehoitoon tammikuussa 2020 tapahtuneen murtovarkauden jälkeen. Weiss oli jäänyt kiinni yritettyään varastaa omaisuutta yksityisestä autotallista. Tähden ystävä Drew Gallagher on järjestänyt rahoitusta miehen kuntoutukseen ja terveyden hoitamiseen.