Poika leipoi kannabiskakkuja – äiti tarjosi vahingossa ystävilleen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Etelä-Dakotassa asuva musiikinopettajana työskennellyt 46-vuotias Michael Koranda oli ostanut Yhdysvaltojen Coloradossa käydessään paketin kannabisvoita. Mies päätti leipoa voista suklaaleivoksia. Hän jätti leivokset yöksi tekeytymään. Aamulla ne olivat kadonneet.

Michaelin 73-vuotias äiti oli luullut poikansa leiponeen leivokset hänelle. Nainen kiikutti kannabiksella kyllästetyt suklaakakkuset eläkeläisten korttipelipäivään. Pian alkoi hälytyskeskuksen puhelin soida. Ihmiset kertoivat vanhusten saaneen myrkytysoireita kesken korttipelin.

Sheriffi Joel Neuman tiedotti myöhemmin, että eläkeläisten uskottiin joutuneen THC-tuotteiden vaikutusten alaiseksi. Koranda pidätettiin huumausaineiden hallussapidossa ja hän saattaa saada viiden vuoden pituisen vankeustuomion. Miehelle lätkäistiin myös 10.000 dollarin suuruinen sakkolappu, The Smoking Gun uutisoi.