Ei mikään nunna: Katie Pricen kaula-aukko vangitseet katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talousongelmissa rypevä ja päihdekoukusta parhaillaan kuntoutuva povipommi Katie Price on liittynyt OnlyFans-sivustolle. Nainen kertoo liittyneensä maksulliselle sivustolle julistaakseen naisten voimaantumista ja oikeutta päättää omasta kehostaan. Hän pukeutui nunnaksi asiasta kertoessaan.

Äskettäin Katie julkisti maksullisen palvelunsa lehdistötilaisuudessaan nunna-asussa, joka kuvasti hänen mukaansa uutta alkua ja viattomuutta. Viattomuus karisi nopeasti, sillä nyt hänet nähdään jo esittelemässä erittäin antavaa kaula-aukkoaan sosiaalisessa mediassa.

Katie Price lupasi esitellä faneilleen maksua vastaan pikkutuhmien otosten lisäksi myös jokapäiväistä elämäänsä. Hän ei ole ainoa brittijulkkis, joka tienaa jatkossa aikuisviihdesivustoon rinnastettavissa olevalla OnlyFans-sivustolla. Sieltä löytyvät jo laulaja Kerry Katona, malli Lottie Moss ja näyttelijä Sarah Jayne Dunn.