Leigh-Anne Pinnock esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Little Mix -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Leigh-Anne Pinnock kertoi jo pari vuotta sitten haluavansa aloittaa soolouran, minkä lisäksi nainen on alkanut suunnittelemaan ranta-asuja naisille. Toukokuussa hän paljasti olevansa raskaana ja viime aikoina hän on esitellyt raskausvatsaansa muun muassa alastomana.

29-vuotias Leigh-Anne Pinnock nähdään nyt kuitenkin sosiaalisessa mediassa esittelemässä upeaa bikinivartoaan kuvissa, joissa hänen vauvamasunsa loistaa poissaolollaan. Näyttävä popkaunotar kertoo kuvien yhteydessä löytäneensä kodin.

Little Mix -yhtyeessä lauloivat yhtyeen kulta-aikoina Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana yhtye esiintyi kuitenkin usein kolmihenkisenä kun Jesy Nelson oli terveyssyihin vedoten poissa isoista esiintymisistä ja uuden albumin promootiokeikoista. Lopulta nainen päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois, ja nyt näyttää siltä, että myös Leigh-Anne Pinnock on alkanut etsimään omaa polkuaan.