Paris Hilton haluaa lapsia – tärkein suunnitelma juuri nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikas perijätär ja seurapiirijulkkis Paris Hilton haluaa lapsia. Hän meni naimisiin Carter Reumin kanssa viime vuoden lopulla. Paris Hilton on käynyt hedelmöityshoidoissa ja on aiemmin kertonut haluavansa kaksi lasta.

Nyt jälkikasvusta on tullut 40-vuotiaan perijättären prioriteetti. Hän haluaisi ensin pojan ja sen jälkeen kaksoset. Paris Hilton on aiemmin paljastanut, että tytöstä tulee nimeltään London.

Pariskunnan häät järjestettiin prameissa merkeissä yksityisessä juhlapaikassa Los Angelesissa. Paikalla oli parin julkisuudesta tuttuja ystäviä, kuten Kim Kardashian ja Paula Abdul. Paris Hilton ja pääomasijoittajana tunnettu 40-vuotias Carter Reum menivät vuosi sitten kihloihin vuoden seurustelun jälkeen.

– En voisi olla onnellisempi. Hän on kaikkeni. Tuntuu oudolta kutsua häntä aviomiehekseni, mutta olemme olleet yhdessä kellon ympäri, joten yhdessäolo tuntuu avioparin elämältä, Hilton kertoo Daily Popille.