Tampereen keskustorille nousee jälleen kesäkeidas – ravintolahaku nyt käynnissä

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereen keskustori muuttuu jälleen ensi kesänä suureksi terassiksi. Torille rakennetaan kesällä 2022 Kesäkeidas, jonka on tarkoituksena olla viimevuotista suurempi. Kesäkeidas on avoinna 11. toukokuuta – 14. elokuuta 2022.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Tulevana kesänä torille valitaan 11 ravintolaa, ja asiakaspaikkoja tulee olemaan 500. Vastaavasti viime vuonna ravintolapisteitä oli kahdeksan ja asiakaspaikkoja 350. Ravintolat voivat hakea paikkaa keitaalta 1.-13. helmikuuta 2022 verkossa.

Vuokrattavaa myyntipaikkaa hakevien tulee suunnitella Kesäkeitaalle sopiva ravintolakonsepti ja menu. Valinnassa kiinnitetään huomiota ruoka- ja juomatarjonnan laatuun. Tapahtumapäällikkö Saara Saarteisen mukaan tänä vuonna erikoisruokavaliot ja lapsille tarkoitetut annokset huomioidaan entistä paremmin.

Kesäkeitaan pilottivuoden 2021 kuvaillaan onnistuneen yli odotusten. Tulevana kesänä tullaan satsaamaan oleskelua ja vapaa-ajan viettämistä varten tarkoitetun terassialueen viihtyisyyteen, vehreyteen ja kukkaloistoon.