Suomalainen Reckless Love mukana HBO-hittisarjassa: ”Fiilis aivan uskomaton”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman striimatuimmaksi sarjaksi noussut James Gunnin käsikirjoittama Peacemaker yllättää jälleen sarjan fanit suomalaisella musiikkivalinnalla. Tänään HBO Max -suoratoistopalveluun ilmestyneessä kuudennessa jaksossa Murn After Reading kuullaan Reckless Loven vuonna 2016 julkaisema kappale Monster.

– Kun noin vuosi sitten kuulimme James Gunnin valinneen Monster -biisimme hänen luomansa Peacemaker -sarjan soundtrackille, oli fiilis aivan uskomaton. Sopimuksen tekohetkellä ei kenelläkään tietenkään ollut tietoa kuinka suuresta asiasta lopulta onkaan kyse, mutta jo se pelkkä mahdollisuus, että originaali kappaleemme soisi ison Hollywood-sarjan jaksossa, sai aikaan innostuneet ylävitoset, Reckless Loven Olli Herman kertoo.

– Nyt kun sarja on alkanut ja noussut HBO Maxin katsotuimmaksi ja tällä hetkellä maailman striimatuimmaksi sarjaksi, on fiilis luonnollisesti vielä korkeammalla. Kirsikkana kakussa, hyvää tunnelmaa parantamassa, on tietysti ohjaajan itsensä hehkutus. Tämä on tietysti viimekädessä vain yksi askel uralla, mutta tosi hieno sellainen. Raksi seinään -osastoa. Tämä on niitä bucket list -hommia.

Kansainvälistäkin suosiota saavuttanut kotimainen rockyhtye Reckless Love julkaisee uuden albumin peräti kuuden vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen viides albumi Turborider julkaistaan 25. helmikuuta saksalaisen AFM Recordsin kautta. Tulevalta albumilta on julkaistu jo kolme singleä, Outrun, Eyes Of A Maniac sekä tuoreimpana albumin nimiraita Turborider. Kappaleeseen julkaistiin maanantaina musiikkivideo, jonka on ohjannut Pete Voutilainen.