Stella Maxwellin biksut jäivät pieneksi – vilautus oli vääjäämätöntä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on mallikaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa 14-vuotiaana aloittanut Stella noteerattiin laajemmin vasta päästyään Victoria’s Secret -muotinäytöksen tähdeksi.

Viime syksynä Stella Maxwell aktivoitui sosiaalisessa mediassa rohkeilla kuvillaan, ja sittemmin niitä on nähty melko usein. Nyt Stella heruttelee Instagramissa siinä määrin, että hänen biksujensa yläosa jäi pieneksi ja seurauksena oli liikaa paljasta pintaa.

30-vuotias Stella Maxwell on nähty viime aikoina poseeraamassa sosiaalisessa mediassa muun muassa upeissa alusvaatekuvissa sekä uima-altaalla melko niukassa mustassa uimapuvussa. Nykyisin Stellalla on 4,6 miljoonaa seuraajaa jo yksin Instagramissa.