Maailman kauneimman takki paljasti rinnat – simpukat sensuroivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Bella Hadid ilmoitti taannoin lopettaneensa alkoholin käytön. Avoimesti mielenterveysongelmistaan kertonut nainen on ollut pian jo vuoden selvinpäin. Hän aikoo jättää alkoholin pois elämästään niin kauaksi aikaa kuin kokee tarpeelliseksi.

Nyt Bella poseeraa sosiaalisessa mediassa jakamassaan kuvakoosteessa minimekoista ja avoinaisessa jakkutakissa, jonka alle hän ei ole pukenut mitään. Sen sijaan simpukat peittivät intiimit ruumiinosat siten, että kuvaa ei poisteta sosiaalisesta mediasta.

Hadid kertoi lopettaneensa alkoholin juomisen sen jälkeen, kun pelkäsi kontrollinsa lipsuvan käytöksen suhteen. Lisäksi 25-vuotiaan naisen lääkäri näytti aivokuvia siitä, mitä alkoholi aiheuttaa aivoille. Hadid myöntää, että alkoholi aiheutti myös ahdistusta.

– En enää tunne tarvetta juomiselle, koska tiedän sen vaikuttavan minuun kello kolme aamuyöllä. Herään kauheaan morkkikseen ja ajattelen vain jotain yhtä asiaa, jonka sanoin viisi vuotta sitten lukiosta valmistuttuani, Hadid myöntää InStyle-lehdelle.