Karina Jelinek laski alushousujaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen malli ja showtyttö Karina Jelinek ei ole monille suomalaisille vielä kovin tuttu kasvo, mutta hän on tehnyt jo parin vuoden ajan nousua julkkismaailmassa. Varsinainen läpimurto häneltä kuitenkin vielä puuttuu, vaikka vilahteleekin ajoittain paparazzikuvissa.

Tällä kertaa Karina Jelinek nähdään viettelevissä kuvissa, joista toisessa hän makoilee selällään pienenpieni valkoinen toppi yllään. Toisessa kuvassa Karina on riisumassa viettelevästi alushousujaan, jolloin vilautus on jo millien päässä.

Karina Jelinek tunnetaan kotimaassaan malliuransa lisäksi myös esimerkiksi ShowMatch-televisiosarjasta. Viime vuosina paparazzikuvien sijaan lähinnä sosiaalisessa mediassa huomiota herättänyt kuvankaunis kurvitar nähdään tuoreimmissa somekuvissaan poseeraamassa biksuissa muun muassa Floridassa, Yhdysvalloissa.