Sara Underwood riisui somekuviinsa metsän siimeksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Luonnon parissa yleensä poseeraava Underwood jakaa usein seuraajilleen näyttäviä poseerauksia, joissa hän esittelee myös metsän siimekseen rakennettua upeaa mökkiään.

Nyt Sara on jostain syystä järjestänyt sosiaalisen median seuraajilleen todellisen näytöksen, jossa hän keikistelee mökkinsä sohvalla hyvin niukoissa alusvaatteissa auki olevan ulko-oven vierellä.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.