Maailman vaaleanpunaisin nainen naimisiin – avioitui suosikkivärinsä kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin West Hollywoodissa asuu nainen, joka on pukeutunut pinkkiin 40 vuoden ajan. Hän on kaikkien tuntema Pink Lady of Hollywood, Kitten Kay Sera. Nyt nainen näyttää närhen munat tyyliä kopioiville ja omii värin kokonaan itselleen avioliiton kautta.

Kitten Kay Sera astui spirituaaliseen avioliittoon vaaleanpunaisen värin kanssa Las Vegasissa vuodenvaihteessa. Hän on äärimmäisen onnellinen avioliitosta, koska naisen suhde lempiväriin on jatkunut jo usean vuosikymmenen ajan. Hänelle on jopa tarjottu miljoona dollaria siitä, että vaihtaisi värin johonkin toiseen. Tämä ei ole onnistunut.

Naisen elämä on pelkkää pinkkiä. Olipa kyse asunnosta, vaatteista tai käyttötavaroista, ovat kaikki väritykseltään vaaleanpunaisia. Purkkapalloja, muffinsseja, ruusuja ja rusetteja. Teksasissa syntyneen ja vuonna 1999 Los Angelesiin muuttaneen Kitten Kay Seran elämäntyönä on ollut vaaleanpunaisen värin ottaminen tavaramerkikseen. Tyttömäisen sävyn nainen on tullut tunnetuksi myös näyttelijänä, laulajana ja kirjailijana, mutta pääasiallisin maine on syntynyt hänen erikoisesta tyylistään.