Nyt se on varmaa: Uusi Grand Theft Auto -peli työn alla

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Grand Theft Auto -pelisarjan kuudennen osan on huhuttu jo vuosien ajan olevan työn alla. Jatko-osasta ei kuitenkaan saatu virallista vahvistusta pelit kehitelleen Rockstar Games -yhtiön taholta.

Nyt Rockstar Games on viimein tarjonnut pelisarjan faneille odotettuja uutisia. Grand Theft Auto 6 on virallisesti työn alla. Yhtiö lupaa paljastaa lisätietoja jatko-osasta tulevaisuudessa ja kiittää faneja kiinnostuksesta.

– Tavoitteenamme on jokaisessa uudessa projektissa edetä pidemmälle, kuin mitä olemme aikaisemmin tarjonneet. Voimme iloksemme vahvistaa pelisarjan uuden osan olevan aktiivisessa kehittelyssä, Rockstar Games twiittasi.

Ennen kuudetta Grand Theft Auto -peliä fanit saavat tyytyä vielä yhteen uuteen versioon alun perin vuonna 2013 ilmestyneestä GTA 5 -pelistä. Uudistettu versio ilmestyy Playstation sekä Xbox Series X ja S -konsoleille 15. maaliskuuta.