Billie Eilish keskeytti keikkansa hyvästä syystä – auttoi pulaan joutunutta faniaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun laulaja-lauluntekijä Billie Eilishin esiintyminen keskeytyi lauantaina yllättävällä tavalla. Keskeytymisen taustalla oli hyvä syy, sillä 20-vuotias tähti oli huomannut erään yleisön edustajan olevan pulassa.

Billie Eilish esiintyi lauantaina Yhdysvaltojen Atlantan State Fark Arenalla osana Happier Than Eer -kiertuettaan. Artisti keskeytti esiintymisensä hetkeksi kysyäkseen fanilta, tarvitsiko tämä inhalaattoria. Eilish pyysi järjestyshenkilöitä paikantamaan inhalaattorin, ja henkilökunta riensi auttamaan fania.

– Kaikki on ok, saimme inhalaattorin. Antakaa hänelle hetki aikaa. Älkää puskeko, ottakaa rauhallisesti, Eilish ohjeisti yleisöä lavalta.

Tapauksesta kuvatut videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Viime vuonna uuden levynsä julkaissutta Eilishiä on kiitelty nopeasta toiminnasta fanin auttamiseksi.