Ilmapatjalla kellunut nainen pelastettiin – selvisi kaksi päivää hyisellä järvellä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ilmapatjan varassa päivien ajan talvisen järven pinnalla kellunut nainen on selvinnyt koettelemuksestaan kuin ihmeen kaupalla. Nainen pelastettiin ohi kulkeneen junan henkilökunnan nähtyä hänet.

Veturinkuljettaja Justin Luster ja konduktööri Cristhian Sosa olivat kiinnittäneet huomiota odottamattomaan näkyyn ohittaessaan Yhdysvaltojen Oklahomassa sijaitsevaa Texoma-järveä. Hätääntyneen näköinen nainen oli heiluttanut heille kättään tullakseen huomatuksi. Juna pysäytettiin, jotta hänet pystyttiin pelastamaan.

Connie-niminen nainen oli kertonut junan henkilökunnalle ajelehtineensa ilmanpatjan varassa kaksi vuorokautta jouduttuaan eroon miehestä, jonka kanssa hän oli liikkeellä. Kaksikko oli yrittänyt päästä ilmapatjalla järvellä seilanneeseen veneeseen.

Nainen oli NBC-uutissivuston mukaan löytöhetkellä paleltunut, käsistään haavoittunut ja kykeni hädin tuskin kävelemään. Hänet toimitettiin junan seuraavaan pysähdyspaikkaan, jossa ensihoitajat odottivat häntä.