Suhde vakavoituu – Pete Davidson kutsui Kim Kardashiania tyttöystäväkseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Pete Davidson ja seurapiirijulkkis Kim Kardashian ovat seurustelleet muutaman kuukauden ajan. Parin suhdehuhut lähtivät liikkeelle nopeasti sen jälkeen, kun Kardashian esiintyi Davidsonin tähdittämässä Saturday Night Live -ohjelmassa ja hän vaihtoi siellä miehen kanssa suudelman.

Kun Davidsonilta kysyttiin, onko hänen ammattinsa tehnyt elämästä hauskempaa, vastasi hän elävänsä suhteellisen tasaista arkea. Hänen mukaansa päivät täyttyvät lähinnä esiintymisten järjestelyistä sekä ystävien ja tyttöystävän kanssa hengaamisesta. Hän viittaa tyttöystävällä nimenomaan Kim Kardashianiin.

– Vietän vapaapäivät ystävieni kanssa tai rentoudun tyttöystäväni kanssa. Joten en tee paljon, Davidson kertoo People-lehden haastattelussa.

Davidson ja Kardashian ovat tehneet yhdessä lomamatkoja ja reissanneet New Yorkin ja Los Angelesin väliä. Kim Kardshianin sisarukset ovat innoissaan 41-vuotiaan neljän lapsen äidin puolesta, sillä 28-vuotias koomikko tekee hänet silminnähden onnelliseksi.