Uskomaton tapahtumasarja: Varastettu auto törmäsi junaan ja lensi talon seinään

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa todistettiin taannoin lähes uskomatonta tapahtumaketjua, joka päättyi henkiilöauton lentämiseen paikallista kotitaloa kohti. Tilanteen rajuudesta huolimatta henkilövahingoilta vältyttiin. Paikallinen poliisilaitos julkaisi kuvia onnettomuuspaikalta sosiaalisessa mediassa.

Tapahtumat saivat alkunsa 38-vuotiaan miehen varastettua auton baari-illan jälkeen Martin Countyssä. Mies itse perusteli tekoaan sillä, että hän yritti vain paikantaa omaa ajoneuvoaan. Varastettu auto jäi matkan aikana jumiin rautatielle.

Autovaras hyppäsi pois ajoneuvosta juuri ennen kuin juna törmäsi siihen. Auto lensi törmäyksen voimasta useiden metrien matkan ja törmäsi läheiseen kotiin. Nukkumassa olleet asukkaat selvisivät tilanteesta säikähdyksellä.

Autovaras yritti vielä varastaa läheisestä hedelmäkojusta trukkia, jonka senkin hän päätyi kolaroimaan. Mies jäi lopulta kiinni viitottuaan käsiään paikalle saapuneille poliiseille, joille hän kertoi etsineensä edelleen autoaan. Pidätettyä miestä syytetään autovarkaudesta ja vahingonteosta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.