Koronarajoitukset poistuivat Tukholman risteilyiltä: ”Saa jälleen tanssia ja laulaa”

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ruotsi luopuu tänään kaikista koronarajoituksista. Silja Line Suomi on tiedottanut, että tämä tarkoittaa myös rajoitusten poistumista Tukholman risteilyiltä. Ihmiset ovat ottaneet tiedon vastaan innoissaan.

– HEJA! Ruotsi luopuu tänään kaikista koronarajoituksista.Tästä päivästä alkaen Ruotsiin pääsee jälleen matkustamaan Suomesta ilman koronatodistuksia. Lisäksi Silja Symphonylla ja Galaxylla saa jälleen tanssia ja laulaa karaokea ja ravintoloiden aukiolorajoitukset poistuvat, Silja Line Suomi tiedottaa Facebookissa.

Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet rajusti myös matkustajalaivojen liikennöintiin. Laivoilla nähtiin laulu- ja tanssikiellosta huolimatta suunniteltuja esiintymisiä, joita matkustajat seurasivat pöydistä käsin omilla paikoillaan istuen.