Marika Fingerroos rintavana kokkina – näinkin näyttävästi ruokaa voi tehdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä vain sosiaalisessa mediassa. Fingerroos on jatkanut myös joulun aikaan totuttuja poseerauksia varsinkin miespuolisten seuraajiensa iloksi.

Upea kurvitar on tällä kertaa esitellyt paitsi etumustaan myös kokkaustaitojaan keittiössä, jossa oli kuvan perusteella melkoisen lämmin. Takavuosien salarakkaalla oli nimittäin yllään paidan sijaan pelkät rintaliivit. Pannulla tirisi tällä kertaa jauhelihaa aitoon Master Chef -tyyliin.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.