Särkänniemen Tapahtumaranta avautuu – uusi festivaali Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella sijaitseva Särkänniemen Tapahtumaranta avautuu tulevana kesänä tapahtumakäyttöön, kun ensimmäinen Tampere Piknik -tapahtuma järjestetään alueella 8. – 9. heinäkuuta. Näsijärven vehreässä ja idyllisessä ympäristössä juhlittava kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa aikuiselle yleisölle suosikkitähtien keikkoja upeassa miljöössä.

Tampere Piknikissä esiintyvät perjantaina 8. heinäkuuta Suomen pop-peto Antti Tuisku, 2010-luvun menestynein poprock-bändi Haloo Helsinki!, kesällä ainutlaatuisella kokoonpanolla keikkaileva Maustetytöt X Agents, radiohittikonkari Arttu Wiskari sekä Leijonakuningas ja Carrie hiteistään tunnettu Ellinoora.

Lauantaina 9. heinäkuuta puolestaan yleisöä viihdyttävät pop-kuningatar Kaija Koo, monipuolinen taiteilija ja laulaja-lauluntekijä Vesala, Olisitpa sylissäni -hitillä läpimurron tehnyt Antti Ketonen, J. Karjalainen ja uuden ajan diskopopin suunnannäyttäjä Erika Vikman. Särkänniemen Tapahtumaranta sijaitsee huvipuistoalueen naapurissa Santalahden rantapuistossa

– Tampere Piknik on tapahtuma, jonne on mukava tulla viihtymään vaikka koko päiväksi. Tilaa riittää ja alue on helposti saavutettavissa niin julkisilla kuin kävellen. Lisäksi paikalla kannattaa nauttia hitintäyteisestä ohjelmasta ja laajoista ravintolapalveluista, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.