Tikkurila Festivaali julkisti tähtiään – mukana Anna Puu ja Antti Tuisku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahdeksatta kertaa Vantaan Hiekkaharjun urheilupuistossa 21.-23. heinäkuuta järjestettävillä Tikkurila Festivaaleilla esiintyy kotimaisen musiikin laaja kirjo Tehosekoittimesta Antti Tuiskun ja Anna Puun kautta Maustetytöt x Agents -kokoonpanoon. Tikkurila Festivaali keskittyy ennen kaikkea suomalaisiin musiikkitähtiin.

Edellä mainittujen lisäksi lavalla nähdään Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Lauri Tähkä, Behm, Pyhimys, Gettomasa, Chisu, Erika Vikman, Olavi Uusivirta, Irina, Evelina ja Sami Yaffa. Mukana ovat myös Mouhous, Pariisin Kevät, Jannika B, Ibe ja Yona.

– Tikkurila Festivaali on kasvanut yhdeksi kesän ykköstapahtumista. Aikuista yleisöä kiinnostava ohjelma ja ensiluokkaiset palvelut sekä tietysti erityisen näyttävä festarin visuaalisuus houkuttelevat paikalle festarikävijöitä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Täällä jokainen kokee olevansa VIP, kommentoi festivaalin tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi.

Festivaali pystyttiin tiukoista tapahtuma-alalle kohdistuneista rajoitustoimista huolimatta järjestämään poikkeusjärjestelyin kesällä 2021. Tapahtuma sai yleisöltä kiitosta vastuullisuudesta, ensiluokkaisista järjestelyistä, viihtyisästä ja laajasta alueesta sekä monipuolisesta ohjelmasta.