Fitness-kaunotar kokkasi biksuissa – näinkin näyttävästi ruokaa voi tehdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut lähes 14 miljoonan seuraamaksi julkkiskaunottareksi.

Nyt Michelle on kuvattu kokkailemassa kotinsa keittiössä. Hän ei välttämättä ole varsinainen tähtikokki, sillä kurvikas fitness-kaunotar näyttää tekevän herkkuja mikroaaltouunissa. Se tuskin hänen seuraajiaan häiritsee, sillä päähuomion kuvassa varastaa upea vartalo.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.