Alec Baldwin palaa kameran eteen – ohjaajana suomalainen Timo Vuorensola

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna kohtalokkaassa elokuvan kuvaustilanteessa kuvaajaa ampunut näyttelijä Alec Baldwin on jälleen työn touhussa. Mies esiintyy 97 Minutes -nimisessä trillerissä. Elokuvan ohjaa suomalainen Timo Vuorensola.

– Töissä oleminen on nyt outoa. En ole työskennellyt viime vuoden 21. lokakuuta jälkeen, jolloin tapahtui hirvittävä asia erään elokuvan kuvauksissa, kuvaajamme Halyna Hutchinsin kuolema, Baldwin kertoo Instagramissa.

Hän kertoi palanneensa töihin kuukausien tauon jälkeen. Elokuvaa kuvataan Sky Newsin mukaan Altonissa, Yhdistyneen kuningaskunnan Hampshiressa. Mies mainitsee videolla kaipaavansa lapsia. Ampumispaikkana tapahtuneen Rust-elokuvan tapahtumista on käynnistetty poliisitutkinta. Baldwin on myöhemmin vakuuttanut televisiohaastattelussa, että ei koskaan painanut liipaisimesta.