Ismo Leikola paljasti hämmentävän ovenkahvan: ”Karmaisevin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman hauskimmaksi ihmiseksi valittu suomalainen koomikko Ismo Leikola tekee edelleen nousujohteista uraa Yhdysvalloissa. Koronaviruspandemian myötä Leikola ehti tehdä sketsejä myös kotona, mutta nyt hän on jo palannut Yhdysvaltoihin.

Nyt Leikola on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän esittelee San Diegossa löytämänsä vessan ovenkahvan. Se on nimittäin metallinen käsi, joka kurottaa ulos ovesta. Ei siis ole ihme, että Ismo toteaa sen olevan ”karmaisevin ovenkahva” ja kuvailee sen muistuttavan Matrixista ulos pyrkivän kättä.

Ismo Leikola on saanut suosiota amerikkalaisten keskuudessa jo pitkään. Vuosia sitten hän vieraili huippusuositun Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa. Leikola villitsi yleisönsä ihmettelemällä englannin kielen takapuolta tarkoittavaa sanaa ja sen vivahteita. Videosta tuli nopeasti kansainvälinen nettihitti.