Mitä ihmettä? Äiti halusi oman morsiuspuvun tyttärensä häihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tahdon morsiuspuvun -ohjelmassa on nähty mitä erikoisimpia tilanteita, kun epätoivoiset tai arkirealisminsa menettäneet morsiamet yrittävät hankkia itselleen sopivaa hääpukua. Nyt kuitenkin ongelmia tuottaa tyrkky äiti.

Courtney Smith -niminen nainen on menossa naimisiin. Hänen äitinsä saa kuitenkin sekä tyttärensä että myös koko hääpukuliikkeen väen raivon partaalle. Nainen yrittää saada Courtneyn hankkimaan puvun, jollaisen hän itse haluaa. Sitten nainen saa loistoidean.

– Enkö minä voisi hankkia oman hääpuvun itselleni morsiamen äitinä?

Hän unohtaa tyttärensä ja alkaa sovittaa sopivia pukuja. Lopulta Courtney panee äitinsä sekoilulle stopin. Hän löytää itselleen unelmiensa puvun ja saa lopulta äitinsäkin kyynelehtimään hunnun avulla.