Pasha Pozdniakova herutteli pakkasessa – esitteli muodonmuutoksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Pasha on poseerannut talvipakkasessa ilman takkia vain topissa ja paita olkapäillään. Kuvissa hän esitteli tuoreimman muodonmuutoksensa tulokset, sillä kurvikas neitokainen oli käynyt parturissa.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.