Pia Lamberg kuvasi itsensä biksuissa: ”Aloha kakahia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään malliuraa Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut jo vuosia. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään fitness-painotteinen.

Tällä kertaa Lamber on kuvannut itsensä upeaan somekuvaan, jossa hän toivottaa seuraajilleen ”Aloha kakahia”, eli hyvää huomenta havaijin kielellä. Yllään kaunottarella on valkoiset biksut ja kädessä kahvikuppi.

Taannoin Pia Lambergilla oli aihetta juhlaan, sillä hän sai uuden kansalaisuuden. Lamberg julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jolla hän juhlisti merkkipäivää. Missikaunotar sai nimittäin Yhdysvaltojen kansalaisuuden, eli hän on nyt virallisesti amerikkalainen.