Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen poseerasi porealtaassa: ”Lauantain chillailu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -televisiosarjasta suomalaisille alunperin tutuksi tullut näyttelijäkaunotar Kerttu Rissanen osallistui taannoin Selviytyjät-tuotantokaudelle ja parhaillaan hän seikkailee viidakossa Olen julkkis -realitysarjassa. Monessa mukana oleva kaunotar on nyt ehtinyt suunnata myös lomalle etelän aurinkoon.

Nyt Rissanen on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän nautiskelee täysin rinnoin pulahduksesta porealtaaseen yhdessä ystävänsä kanssa. Kertulla on kuvassa yllään keltainen uimapuku. Kuvansa yhteydessä Rissanen toteaa lyhyesti, että kyseessä on lauantai-illan chillailu. Tällä hetkellä varmasti moni muukin haluaisi suunnata lunta ja pakkasta pakoon etelän lomakohteisiin.