Veronica Verho kuvattiin vessanpöntöllä: ”Välillä jopa omasta vessasta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juontaja Veronica Verhon arki on kiireistä. Tähden tuoreen somepäivityksen perusteella toisinaan jopa niin kiireistä, että töitä täytyy tehdä kirjaimellisesti housut kintuissa.

Veronica Verho jakoi Instagram-tilillään hämmästystä ja naurua aiheuttaneen kuvan. Siinä hänet nähdään istumassa vessanpöntöllä juontajan luurit päällä Matti-mäyräkoiran seuratessa tilannetta lattialta käsin.

– Välillä jopa omasta vessasta on tehty lähetyksiä. Radiogaalan yleisöäänestys on auki ja mä oon ehdolla vuoden radiojuontajaksi ja mun ohjelma Verho Show on ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi. Matti ei päässy vielä ehdolle mut ehkä joku päivä, koska onhan hänellä oma osiokin Verho Show:ssa. Kiitos!, Verho kirjoitti.

Yllättävän työpisteratkaisun lisäksi seuraajian huomio kiinnittyi myös kuvan työmiljööseen. Moni kommentoijista nimittäin kehui Verhon kylpyhuoneen lattia-, seinä- ja sisustusratkaisuja.