Yllätysnimi ilmestyi Salattuihin elämiin – suosikkinäyttelijä mukaan hittisarjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarjaan ilmestyy mukaan uusi tähtivieras. Pitkän uran suomalaisen elokuvan, television ja teatterin parissa tehnyt Antti Reini saapuu mukaan sarjaan 15. helmikuuta.

Antti Reini näyttelee Salatuissa elämissä Susanna Laineen esittämän Marikan ex-miestä Jokkea. Kyseiseen hahmoon on viitattu sarjassa jo aikaisemmin, mutta ruudulla häntä ei ole ennen nähty. Reinin mukaantulon myötä sarjassa nähdään todennäköisesti dramaattisiakin tilanteita, sillä Marika pakeni Jokken väkivaltaista käytöstä Pihlajakadulle.

Reini kertoi MTV Uutisille saaneensa kutsun Salattuihin elämiin jo kymmenen vuotta sitten. Tuolloin näyttelijän muut kiireet kuitenkin estivät häntä lähtemästä mukaan sarjaan. Nyt vierailu kuitenkin onnistui, ja Reini kuvailee kokemustaan erittäin positiiviseksi.

57-vuotias Reini on näytellyt muun muassa useissa Vares-elokuvissa sekä televisiosaroissa Kylmäverisesti sinun, Karppi ja Tappajan näköinen mies. Hän on myös tullut tunnetuksi muusikkona ja kirjailijana.