Delilah Belle Hamlin yläosattomissa luonnon helmassa – malliura on takuuvarma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on esitellyt realitysarjassa aktiivisesti myös perhettään, johon kuuluvat näyttelijä Harry Hamlin ja kauniit tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin. Tyttäret tekevät nykyisin lupaavaa uraa mallina, ja varsinkin Delilah poseeraa usein sosiaalisessa mediassa.

Viime aikoina sosiaalisen median kuviensa osalta aktivoitunut Delilah on tällä kertaa esitellyt upeaa vartaloaan mustavalkoisissa kuvissa, joissa hänet nähdään ilman yläosaa. Kuvien perusteella on helppo todeta, että tämä kaunotar täyttää mallinmitat koska tahansa, joten hänellä lienee siellä pitkä ura edessään.

Delilah Belle Hamlin julkaisee usein itsestään näyttäviä ja paljastelevia kuvia, mikä onkin varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että sometähti on onnistunut keräämään itselleen jo 1,4 miljoonan seuraajajoukon Instagramissa. Delilah Belle on tunnettu etenkin kuvistaan, joissa hän poseeraa sängyllä näyttävissä alusasuissa.