Kim Kardashian julkaisi ihanan arkistokuvan – someseuraajat riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on ollut viime viikkoina jälleen otsikoissa parisuhde-elämänsä ansiosta. 41-vuotias seurapiiritähti ja yrittäjä seurustelee nykyään 28-vuotiaan koomikko Pete Davidsonin kanssa ja Kimin ex-mies Kanye West on tuoreiden tietojen mukaan alkanut sivaltaa koomikkoa uusissa kappaleissaan.

Nyt Kim on julkaissut itsestään lapsuuskuvansa, joka sai saman tien sosiaalisen median sekoamaan. Hänen söpö otoksensa sai nimittäin nopeasti kaksi miljoonaa tykkäystä Instagramissa. Kuvassa nuori Kim on panemassa jalkaansa vaaleanpunaisia taitoluistimia.

Kardashian erosi viime vuonna silloisesta aviomiehestään, hiphop-tähti Kanye Westistä. Heillä on neljä yhteistä lasta. Saturday Night Live -sketsisarjasta tunnettu Davidson on puolestaan seurustellut aikaisemmin muun muassa poptähti Ariana Granden ja näyttelijä Kate Beckinsalen kanssa.