Aleksi Valavuoren huikea ponnistus – aikoo hiihtää miljoona metriä kuukaudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediasta tuttu Aleksi Valavuori aikoo hiihtää kuukauden aikana tuhat kilometriä, eli miljoona metriä. Hänen urakkansa alkoi maanantaiaamuna 14. helmikuuta. Mies aikoo myydä hiihtämiään metrejä euron kappalehintaan. Summalla hän yrittää kuitata puolen miljoonan euron verovelkojaan.

– Olen valmis, edessä miljoona metriä. Kuukauden päästä nähdään miten miehen kävi, Valavuori kirjoitti Instagramiin.

Hiihto ei alkanut kovinkaan ripeästi, sillä ladut olivat surkeassa kunnossa hänen aloittaessaan urakkaa. Miehellä kului ensimmäiseen kymmeneen kilometriin tunti, kun normaalisti hän hiihtää sen puolta nopeammin. Syy on runsaassa lumen määrässä, jota on satanut suorituspaikkana toimivalla Levillä paljon. Valavuori hiihti ensimmäisenä päivänä 40,1 kilometriä.

Aleksi Valavuori sai viime vuonna tuomion talousrikoksista. Veropetoksiin syyllistynyt mies tuomittiin kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen, kolmen vuoden liiketoimintakieltoon ja 60 tunnin yhdyskuntapalveluun.

https://www.instagram.com/p/CZwSXeSNy_K/

https://www.instagram.com/p/CZ7SzbFt21Z/