Kim Kardashianilla häviävän pieni kangaspala jalkovälissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on ollut viime viikkoina jälleen otsikoissa parisuhde-elämänsä ansiosta. 41-vuotias seurapiiritähti ja yrittäjä seurustelee nykyään 28-vuotiaan koomikko Pete Davidsonin kanssa ja Kimin ex-mies Kanye West on tuoreiden tietojen mukaan alkanut sivaltaa koomikkoa uusissa kappaleissaan.

Usein rohkeissa ja niukoissa asuissa poseeraava Kim Kardashian on nyt poseerannut somessa kuvassa, jossa hänellä on yllään äärimmäisen pienellä alaosalla varustetut biksut. Nyt kangasta oli säästetty melkoisesti, sillä alaosa muistutti korkeintaan postimerkkiä.

Kardashian erosi viime vuonna silloisesta aviomiehestään, hiphop-tähti Kanye Westistä. Heillä on neljä yhteistä lasta. Saturday Night Live -sketsisarjasta tunnettu Davidson on puolestaan seurustellut aikaisemmin muun muassa poptähti Ariana Granden ja näyttelijä Kate Beckinsalen kanssa.