Marika Fingerroos kurvikkaana ystävänpäivänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Näyttävä Marika jakaa usein upeita poseerauksiaan erityisesti miespuolisten seuraajiensa iloksi.

Nyt Marika Fingerroos on viettänyt ystävänpäivää kurvikkaissa merkeissä, kun hän poseerasi alusvaatteisillaan somekuvassa. Upea kuva sai nopeasti tuhansia tykkäyksiä, mikä ei toki ole ihme.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.