Suomalaisia vedättänyt Tinder-huijari haluaa Hollywoodiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tinder-huijariksi kutsuttu Simon Leviev sai vuonna 2016 Suomessa tuomion neljästä törkeästä petoksesta. Lukuisia naisia eri puolilla Eurooppaa timanttimogulina esiintyneenä huijannut mies on jälleen otsikoissa rikoksista kertovan Netflix-dokumenttisarjan vuoksi.

Simon Leviev sai taannoin vihdoin lopullisen porttikiellon Tinderiin. Nyt israelilaisella miehellä on paljastettu olevan jo uudet suunnitelmat, sillä hän haaveilee urasta Hollywoodissa. Leviev on TMZ-sivuston mukaan jo allekirjoittanut sopimuksen manageri Gina Rodriguezin kanssa, tavoitteenaan kääntää Netflix-dokumentin ansiosta saamansa kyseenalainen julkisuus uraksi viihdemaailmassa.

Levievin kerrotaan haluavan kirjoittaa kirjan, tähdittää omaa realitysarjaa ja toimia deittailuaiheisen podcastin juontajana. Hän on jo ideoinut omaa deittiohjelmaa, jossa joukko naisia kilpailisi hänen rakkaudestaan.