Aubrey O’day biksuissa lumihangessa – kirjaimellisesti jäätävä kurvitar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen joutui syksyllä skandaalin pyörteisiin paparazzin kuvattua hänet Palm Springsissä.

Tällä kertaa kohukaunotar on suunnannut poseeraamaan ulos talviseen lumihankeen biksuissa, joten tunnelmat olivat kuvassa varmasti viileät. Kuvansa yhteydessä hän on julkaissut satunnaisen elämänohjeen.

Ihmiset eivät ole kummastuneita Aubrey O’Dayn ulkonäöstä vaan siitä, että hän muokkaa ilmeisesti kuviaan todella suurella volyymilla. Tämä jos mikä on vahingollista sosiaalisen median kulttuurille ja luo kehopositiivisuuteen turhaa stigmaa. Jos hän on aidosti tyytyväinen itseensä, ei kuvissa tarvitsisi esittää räikeästi sosiaalisessa mediassa jotain aivan muuta.