BB-Jasmiina muuttui hurjasti voiton jälkeen – kilot saivat kyytiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Big Brother -ohjelman voittanut Jasmiina Yildiz on muuttunut nainen talosta kotiutumisen jälkeen. Hönelle on auennut runsaasti uusia työtilaisuuksia ja neitokainen on myös hoikistunut matkan varrella. Hän kehuu, että on saavuttanut uudenlaista kunnianhimoa elämään.

– Oon tosi kiitollinen asioista, tuntuu, et kerrankin oon elämässä saavuttanut juttuja ja mulla on ekaa kertaa joku selkee päämäärä mitä kohti kuljen. En oo koskaan ollut yhtään kunnianhimoinen minkään suhteen, mut nyt täytyy sanoa, et musta on alkamassa kasvamaan semmonen, 24-vuotias nainen kertoo Instagramin tarinoissa.

Nainen paljastaa myös yrittäneensä vaalia terveellisempiä elintapoja. Hän laihtui Big Brother -talossa yhteensä 11 kiloa ja muutaman kilon vielä sen jälkeen. Nainen ei kutenkaan usko epämääräisiin laihdutuskuureihin. Hän kuitenkin kertoo aina olleensa sujut itsensä kanssa.

Jasmiina sai voittorahoilla kuitattua ulosottovelkansa ja saavutti siten uuden alun puhtaalta pöydältä. Hän kertoo maksaneensa kymppitonnin voittorahoistaan velkoihin. Julkisuus on ollut naiselle tuntematon tie ja hän ihmettelee eniten ihmisten pahansuopaisuutta. Nainen suunnittelee parhaillaan muuttoa Helsinkiin, koska työmahdollisuudet ovat paremmat pääkaupunkiseudulla.