Heidi Montag kuvasi itsensä uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Montag tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta. Naisen oikea nimi on naimisiinmenon myötä nykyään Heidi Pratt, mutta tähti itse käyttää edelleen Montag-tyttönimeään julkisuudessa. Tänä vuonna Heidi on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Heidi on suunnannut uimarannalle, jossa hän nautiskeli täysin rinnoin aurinkoisesta päivästä. Samalla hän kuvasi itseään sosiaaliseen mediaan, ja tuossa otoksessa hänen etumuksensa nousi selvästi pääosaan.

Musiikkiuraa tavoitteleva 35-vuotias Heidi Montag keskittyy nykyisin suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille. Sen lisäksi Heidi Montag on esiintynyt viime aikoina miehensä Spencerin kanssa The Hills: New Beginnings -sarjan tuoreemmalla tuotantokaudella.