Karmiva tilanne Lahdessa – kuorma-autosta putosi tielle tonnin painoisia esineitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Liikenteenkäyttäjät hieraisivat silmiään Lahdessa Villähteen kohdalla valtatiellä 12, kun ajoneuvoyhdistelmän kyydistä lensi yllättäen tavaraa tielle maanantaina iltapäivällä. Asiasta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen. Poliisi meni tarkastamaan asiaa.

– Ajoneuvo oli jatkanut matkaansa havaitsematta tilannetta. Paikalla selvisi, että ajoneuvoyhdistelmän kyydistä oli pudonnut ajoradalle kaksi noin 1.000 kilon painoista murskaimen osaa, poliisi kertoo.

Tilanteessa ei käynyt henkilövahinkoja. Yhdistelmän kuljettaja tavoitettiin myöhemmin ja tapahtumasta kirjattiin hänelle sakko liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi ja pelastuslaitos ohjasivat paikalla liikennettä kunnes ajoradalle pudonneet laitteet oli saatu nostettua pois tieltä.