Nyt on kuuma ystävänpäiväkuva! Justin Bieber julkaisi vaimonsa heruttelut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin vaimona nykyisin paremmin tunnettu mallikaunotar Hailey Bieber on tehnyt koronapandemian aikana oman alan töitään verkkaisesti. Taannoin hän pääsi BareMinerals-kosmetiikkajätin lähettilääksi. Taannoin hänen epäiltiin odottavan parille lasta, mutta huhut olivat perättömiä.

Nyt Justin Bieber julkaisi ystävänpäivän kunniaksi vaimostaan upeita poseerauksia, jotka saivat sosiaalisessa mediassa ymmärrettävästi suuren suosion. Kuvissa Hailey Bieber nimittäin poseeraa vaaleanpunaisessa alusasussa viettelevissä asennoissa.

Taannoin Hailey Bieber perusti oman YouTube-kanavan. Hailey Rhode Bieber -kanavalla tullaan näkemään naisen mukaan monenlaisia videoita, joilla hän esittelee kauneuteen ja ihonhoitoon liittyviä rutiinejaan, pitää videopäiväkirjaa matkusteluistaan, tekee erilaisia haasteita ja kutsuu mielenkiintoisia vieraita mukaan. Ensimmäinen vieras oli Kendall Jenner.