Mies yllätti vaimonsa lehtipuhaltimella vessassa – video naurattaa vedet silmiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netti oli muutama vuosi sitten hyvän mielen paikka, jossa pystyi katselemaan hauskoja videoita ja keskustelemaan leppoisasti ystävien kanssa. Nykypäivänä se on muuttunut universaaliksi mielipidepalstaksi, jossa keskitytään toisten ihmisten loukkaamiseen tai oman egon pönkittämiseen.

Kun löydämme oikeasti hauskan ja hyvää mieltä tuottavan videon, haluamme jakaa sen välittömästi myös lukijoidemme kanssa. Esittelemme videon Yhdysvalloista, viehättävästä San Marcosin kaupungista. Teksasilaisen pikkukaupungin asukkaat ovat kokemuksemme mukaan oikein leppoisaa väkeä, mikä on havaittavissa myös uudelta viraalivideolta.

Vaimo on pesemässä hampaitaan, kun mies saapuu lehtipuhaltimen kanssa kylpyhuoneeseen. Hän päättää yllättää vaimonsa sillä seurauksella, että naisen hiukset hulmuavat ja hammastahnat suihkuavat suusta lehtipuhaltimen voimasta. Vaimo ei suutu, mutta kysyy mieheltään onko hän tosissaan. Koira seuraa hämmästyneenä vierestä.