Demi Rosen jättipovi käänsi katseet ravintolassa Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Demi on kuvattu Espanjan Ibizalla, jossa hän on viettänyt viime aikoina paljon aikaa. Kurvikas julkkiskaunotar ikuistettiin istuskelemassa koiran kanssa massiivisella nahkasohvalla, mutta päähuomion kuvassa kuitenkin varastivat hänen kurvinsa.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.