Natasha Oakley kuvasi itsensä peilistä – ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Viime aikoina hän on välittänyt sosiaalisen median seuraajilleen upeita lomatunnelmia kuvina ja videoina.

Tällä kertaa Oakley nähdään poseeraamassa niin ikään näyttävissä lomakuvissa, mutta hän poseerannut myös peilin edessä ja kuvannut itseään näyttävään selfieen pienissä mustissa biksuissa. Mukana menossa oli myös hänen hyvä ystävänsä Devin Brugman, jonka kanssa he nimittävät uimarantaa toimistokseen.

Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.