Yhdysvalloissa FBI metsästää sarjaryöstäjää – iskenyt 11 pankkiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI tarjoaa mittavaa palkkiota sarjapankkiryöstäjän kiinni saamisessa avustavalle. Route 91 bandit, eli Valtatie 91:n rosvo -lempinimen saanut rikollinen on ryöstänyt lukuisia pankkeja syyskuusta lähtien.

Pankkirosvon lempinimi juontaa juurensa siitä, että kaikki rikospaikat ovat sijainneet Valtatie 91:n reitillä. Hän on ryöstänyt yhteensä 11 pankkia Massachusettsin, New Hampshire, Connecticutin ja Vermontin osavaltioissa. FBI:n mukaan varas on luokiteltu aseistetuksi ja vaaralliseksi.

FBI on tarjonnut 10 000 dollarin palkkiota pankkiryöstäjän pidätykseen johtavasta tiedosta. Noin 167-173 senttiä pitkä, kasvonsa peittänyt mies on päätynyt useisiin valvontakameroiden videoihin. Hänen viimeisin ryöstönsä tapahtui NBC-uutissivuston mukaan Massachusettsin Greenfieldissä 27. tammikuuta.