Mies pysäytti lumilinkovarkaat karulla tavalla – joutui itse telkien taakse

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen poliisi kertoo, että wisconsinilaista 29-vuotiasta Corey Sandersonia syytetään törkeästä rikoksesta. Hän käytti omaa isoa ajoneuvoaan hyödyksi pysäyttäessään parin, joka varasti vain hetkeä aiemmin lumilingon hänen perheensä autotallista.

Sanderson ajoi tahallaan pakoautoa päin. Ajoneuvossa ollut pariskunta sai vakavia vammoja, mutta heillä ei ole hengenvaaraa. Heidät kuljetettiin sairaalaan. Sanderson joutui sen sijaan poliisilaitokselle.

Sanderson kertoi Madisonin poliisilaitoksella, että hän näki kahden ihmisen varastavan lumilingon hänen autotallista ja alkoi seurata heitä omalla ajoneuvollaan. Hän myönsi, että kaartoi tahallaan varkaita päin ja poliisit pidättivät hänet törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lumilingon varastanut pari pidätetään myöhemmin. Lumilinko löytyi heidän autonsa tavaratilasta. Sandersonin kotiin on murtauduttu viime aikoina aiemminkin ja tällöin varkaat veivät hänen isänsä omistaman lumilingon, The Smoking Gun uutisoi.