Poliisin kojelautakamera ikuisti hurjan onnettomuuden moottoritiellä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikennepoliisin työ ei ole pelkkää autoilijoiden puhalluttamista, vaan toisinaan liikenteessä nähdään yllättäviäkin vaaratilanteita. Taannoin Yhdysvaltojen Coloradossa todistetussa tilanteessa rutiinitehtäviä hoitanut poliisi oli lähellä menettää henkensä.

Kojelautakameran videolla moottoripyöräpoliisi on pysäyttänyt Kia-merkkisen auton Adams Countyssä. Poliisi on juuri palannut moottoripyöränsä luokse, kun tapahtuu jotain dramaattista. Dodge-tila-auto kolaroi rajun näköisesti Kian kanssa.

Molemmissa autoissa olleet henkilöt selvisivät onnettomuudesta lievin tai kohtuullisin vammoin. Kian pysäyttänyt poliisi ei kuitenkaan todennäköisesti olisi selvinnyt hengissä, mikäli hän olisi ollut kolarin hetkellä auton vieressä. KKTV-uutissivuston mukaan Dodgen kuljettajalle määrättiin sakkorangaistus onnettomuuteen johtaneesta huolimattomasta liikennekäyttäytymisestä.